fredag 1 maj 2009

Planering....

När jag ser tillbaka på denna dagen så har jag faktiskt hunnit med en hel del! Yes! Går man upp tidigt, planerar sin dag någorlunda och försöker hitta några tidsbesparingsalternativ så står man med flaggan i topp. Imorgon lördag ska jag ut på festligheter så idag är det bonusdagen som man dessutom är ledig så då gällde det att hinna med det mesta i träningsväg under denna dag.

Morgonpromenad i vanlig ordning, följt av en förmiddags löptur i spåret, återhämtning i solsolen, behövde inhandla lite på Maxi och Intersport och medans jag gjorde det lämnade jag in bilen på en handtvättning, helt perfekt! När jag utfört mina ärenden stod bilden utanför och blänkte fint i solskenet =) Vilken tidsbesparing! Hem för kostymbyte för att göra entré på gymmet där jag körde biceps idag. Z-stång med smalt och brett grepp, hammercurl på sittande bänk, samt tre övningar i c.c och belöningen efter detta pass var vaniljproteindrink =) Den är så god!


Alla mina "måsten" var avklarade så då var det bara att avnjuta en delikat grillning hemma hos en kompis och hennes familj och koppla av. Det var riktigt gott och skojigt och livat med deras tre barn men på ett postivt sätt såklart. Riktigt härliga pratglada barn med glimten i ögonen! Vi tog en liten promenad efter maten förbi fredriksskans och nu har Kalmar börjat vinna igen! =)


Resultat-tavlan och Fredriksskans från en annan vinkel än vad man är van vid

2 kommentarer: