onsdag 27 april 2011

Som "Sverker" slänger jag det i soporna idag!

Idag anser jag mig mitt McDonalds-projekt avslutat. Köpte mig ett "Happy Meal" som det heter i oktober 2010 för att se vad som händer genom att bara ha det stående på köksbordet. Till min besvikelse händer det NADA men skönt att slippa kontakta Anticimex =)
För övrigt är jag så grymt träningsladdad! Men mer om det längre fram!



6 kommentarer:

  1. Mycket intressant upplysning. Jag ska gärna föra den vidare. När ska folk vakna?
    Jola Glimäng www.joladesign.se

    SvaraRadera
  2. Otroligt läskigt!!!! Äter faktiskt inte på MCDonald, men det händer att jag äter på MAX. Men mår alltid dåligt efteråt. Äter idag LCHF o är mycket nöjd. Har egen uppfödning av lamm o förespråkar ÄKTA VARA!
    Tack för titten!!!!
    /Ulrika

    SvaraRadera
  3. Att McDonalds är ett osmakligt företag - det visste vi. Att deras mat är full med tillsatser - det kunde vi ana. Men att maten ser likadan ut efter ett halvår - det är skrämmande! Anyone for a BigMac? No? No more?

    SvaraRadera
  4. Jola-Absolut far du gora det! Sa lange du hanvisar till mig och mitt inlagg sa gar det bra! Tack!
    Galtholmen-Valkommen ater!! Finns inget som slar en hemlagad god middag! Jag foredrar BK men besoker sallan, men oavsett kedja tror jag dessvarre resultatet varit det samma....
    Anonym-Na visst ar det galet! Trodde inte jag heller. Tallriken var lite flottig bara och saltet satt kvar pa stripsen dessutom...ble

    SvaraRadera
  5. ååååååå, vad snuskigt. tänk att vissa lever på detta. galet, och galet bra video.

    SvaraRadera
  6. Ohh my... Va läskigt att det inte syns någonting alls. Man vet ju att maten inte är den mest hälsosammaste, med detta resultat slår mig hårt ändå. Som jag alltid säger, om något inte blir mögligt, luktar illa och/eller ser illa ut efter 3 veckor är det troligtvis inte så hälsosamt. Länkar hit från min blogg, detta måste spridas.

    SvaraRadera