lördag 30 maj 2009

Begränsa sig för att nå sina mål

Sanna ord! Jag har idag varit på ett seminarie på mitt gym i Kalmar, Kraftverket, där Jimmy pratade kost och träning. Jimmy tävlar i Classic BB och det har varit ett riktigt bra år för honom! Han har bla stått överst på pallen både i Norge och Sverige i år. Nästa år får han möjligheten att åka på EM och VM för veteraner. Han är en riktigt schysst och trevlig kille och har alltid något att säga när man träffar honom. Han är värd alla sina framgångar och ännufler!
Han berättade om sina erfarenheter, framgångar, hur viktigt det är att äta, omgivningens stöttning och om träning. Han hade lagt upp på ett bord hur en dag dag såg ut för honom med tider och mat.


Såhär var det uppdukat och det var riktigt skoj gjort och så diskuterade utefter detta. Lite drygt dock att det hela tiden var en som skulle kommentera precis "allt", finns ju alltid sådana tyvärr...han satt dessutom brevid mig...åh....
Efter seminariet med lite tankar så körde jag själv ett bra bröstpass med c.c övningar och avslutade med två pressövningar på plan bänk.
Solen strålar härligt så uteservering gäller ikväll men med begränsat intag alkohol. Max ett glas rödvin =)

5 kommentarer:

  1. Ett glas??? Hm...det är rätt spara på det tills jag ska med, då kör vi hela flaskan (dela kanske?) Haha!
    Johanna

    SvaraRadera
  2. Jag ser att du har sprungit på "Markus", det finns tyvärr nästan alltid med en "Markus" på sådana här möten, utbildningar, seminarier o dylikt...
    Mycket irriterande förekomst som tyvärr inte är en utrotningshotad art utan ofta förekomde vid sådana här tillfällen! ;-)

    SvaraRadera
  3. Johanna: Vad kul att du är här =D Hehe, som sagt begränsa sig får mjag ju göra emellanåt ;)
    Tobbe: finns dessvärre alltid en sån på var tillställning.....

    SvaraRadera
  4. Hoppas att du haft en bra helg Madde, o att du får en ny bra start på den nya veckan.
    Kommer snart upp, hoppas att du e hemma så vi får ta en kaffe el ngt =P

    kram
    ~M~

    SvaraRadera
  5. -m- Detsamma! Hade varit jätteskoj att träffa dig =)

    SvaraRadera