onsdag 10 december 2008

Milda Mathilda!!

Jag befinner mig nu på Ronneby brunn med konferens med jobbet och såklart vann jag priset för största väska! Jag verkar vara oslagbar på det priset för det var likadant i helgen i Göteborg...men jag är glad att vinna! Men.....vad hjälpte det att jag hade störst väska när jag ändå glömde min necesär och hårspray som så fint hänger kvar på kroken med Allt i mitt badrum hemma.. Åh!! Jag fick dock trösten av min kära kollega som berättade att hon hade glömt innehållet i sin väska när hon åkte till Dusseldorf en gång. Så hon fick mig verkligen att skratta! Hon hade lagt fram sina kläder på sängen och stängt sin väska och åkt med nästan tomt innehåll! Man kan verkligen undra hur företaget vi arbetar på går runt, haha!

Tittade igenom mina gamla träninganteckningar ifrån början av året och jag fick mig verkligen en upplevelse som hette Milda Mathilda! Jag vägde nämligen 55,3kg i februari och för en månad sen var jag uppe och nästan touchade 63kg sträcket....My God! Trodde aldrig jag vägde så lite då! Var något för smal för jag dietade nog lite läng...men min ökning har verkligen skett i Rapidfart! Visst har jag ökat i muskler också men handtagen sitter där de sitter kan jag säga. Det var faktiskt så illa att jag nästan inte ville hoppa i poolen idag...men jag smög mig i...sen höll jag mig under ytan ett bra tag tills jag blev rastlös och undrade varför jag inte körde styrka istället. Det får bli ett axelpass imorgon!

Jag träffade en fotograf uppe i Göteborg och jag hoppas vi ingår ett samarbete till januari ihop för lite nya bilder på mig i gymmet. Vi snackades bara vid nu i helgen men så tog han några spontana bilder i en "vrå" vi hittade bakom alla montrar som blev ungefär såhär:





5 kommentarer:

  1. Ja, jag vet ju en som fick "Låna" ut sin ena väska på Kreta, för att "någon" hade förköpt sig... ;-)

    SvaraRadera
  2. Dumheter att du skulle vara tjock. På vintern ska man ha isolering för att inte frysa så är det bara!
    Nä när friskis slutar med handdukstvång och köper in större hantlar kommer jag tillbaka :)

    SvaraRadera
  3. Tobbe: jaja =) men jag var mycket tacksam för det!!
    Jerry: isolering, ja så ska jag kalla det =)

    SvaraRadera
  4. Det är bra att du konsumerar, det håller välfärden igång! :)

    SvaraRadera
  5. Eva: Klart man stöttar sveriges näringsliv! speciellt i dessa kriser känner jag att jag måste ta mitt ansvar =)

    SvaraRadera