fredag 13 november 2009

Middag

Fredag den 13 idag ju men det har jag inte märkt, denna dag varit lika jäklig som alla andra dagar - skämt o sido!
Dagens middag och målet innan träningen blri färsk kalkonfilé och finare kött hittar man inte. Inte ens en "sträng" att skära bort som kycklingfilérna och då är det också ett jättefint kött.
Ett måste i köket är "pincetten" den är fantastiskt bra och super att ha den i olika storlekar. Pefekt att vända kött och plocka pålägg, oliver osv.

Jag wokar till kalkonen med grönsaker som paprika, sockerärtor, vattenkastanjer, palsternacka, morot och torkade apriokoser. Till detta serveras det dinkel och sallad av spenat och roccola. Toppade detta med lite cashewnötter också ska erkännas.
Tog lite långt tid mellan måltiderna idag för jag var igång och äta mellan tillagningen vilket är väldigt lätt gjort "ler
Vill man få det såsigt kan man blanda i kesella eller cremé frasich om man vill det.
Ikväll blir det bicepspass!
Körde triceps igår på friskis och svettis Ringen som låg inärheten av mitt hotell. Ganska mysigt och det kändes större än det var för det var en annorlunda planlösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar