fredag 26 juni 2009

Genomsökning av min rygg!

Jag har varit och fått min rygg knäckt till rätt läge igen. Nu har det gått över en vecka och det blir ingen bättring så då får jag ta lite hjälp. Inget ont som inte har något gott med sig!
Jag har fått lära mig jättemycket om min rygg och vilka övningar jag bör undvika och vilka övningar som är bra just för min rygg och min ryggrad. Jag gick till Tommy Olsson och han är specialiserad på idrottsmän/idrottskvinnor. Jag hade förväntat mig att han bara skulle få mig i rätt läge igen och så går jag därifrån med hur mycket bra information som helst!
Titta vilka fina bilder på övningar han visade mig:
Jag fick också rekommenderat för mig att inte träna ett ben i taget dessutom för det belastar ryggen ännumer så i mitt fall bör jag undvika detta. Ni ser vad jag fått lära mig!
Jag kan verkligen rekommendera att undersöka sin rygg! Visst det kostar lite men det har man igen hela livet. Jag ser allt som har med kroppen att göra som en investering i mig själv! Kroppen ska hålla i så många år så de små hjälpmedel som finns ska man självklart nyttja. Finns ingen anledning till att åldras eller få ont i förtid!

Imorse blev det ett bra biceps-pass. inte kört biceps på nästan två veckor nu och vilken pump jag fick. Övningar som hantlar på lutande bänk, bicepscurl med hantel, sittande biecpscurl i maskin (åh den såg jag grym ut) "bamsen" enarms, och c.c nedre trissan båda samtidigt.

4 kommentarer:

  1. tommy e duktig snubbe.o alltid lika trevlig.lyssnar alltid på sina klienter.han har fixat mina armar o axlar många ggr.:))

    SvaraRadera
  2. Bamse: Mycket bra! Har inte pratat så mycket med honom på gymmet innan men verkar vara riktigt kompetent och föklrar i enkla termer. Snygg bil kör han också =D

    SvaraRadera
  3. Jasså var det Tommy Olsson du var hos? Ja han e riktigt super, och hans små roliga lappa med streckgubbara o övningarna man ska göra!
    Då förstod jag att du var nöjd! =)

    SvaraRadera
  4. T: Ja jag berömde hans tecknande =)

    SvaraRadera