måndag 2 februari 2009

-Ja men absolut självklart ska du får se det!

sa jag med ett leende större än Mick Jaggers, haha! På min träningsfria dag som infaller idag har jag varit i stan och köpt "Alla hjärans dag"-presenter till mina syskonbarn som jag kommer träffa nu till helgen och jag gick även till bolaget för en flaska rött som jag tänkte ge en kompis som tack för hjälpen att hon ställde upp och stängde gymmet efter gymplåtningen. Kassörskan i kassa på bolaget var så trevlig må ni tro! Hon var pigg och glad och frågade glatt efter mitt leg. Stolt som aldrig förr rafsade jag fram det ur plånboken och lika pigg och glad sa jag tillbaka -ja men absolut, självklart ska du få se det! Helt klart rätt person på rätt plats! Jag tar det bara som en komplimang och skulle jag passera utan att bli tillfrågad någon gång får jag allt erkänna att jag blir lite besviken. Fast det händer väldig sällan såklart=)

Igår hade jag knappt huvudet upp och bena ner. Var grymt trött efter mina 4 styrkepass jag haft i helgen och lördagens benpass har jag svårt att finna ord. Jag orkade knappt lyfta bort och ta fram vikter till benpressen så jag är glad att jag hade en snäll träningsvän som ställde upp med detta när han insåg att jag började bli lite otålig i humöret...=)
Därav uteblev bloggandet under helgen. Ville bara sova och göra noll när jag väl var hemma.
Vilken kylig morgonpromenad hade jag imorse så må tro att jag vaknade när jag kände vinden vina mot kinderna. Imorgon får jag nog ta med "duken" om det ska blåsa så.
På lunchen behövde jag samla lite energi och tänkte att jag tar mig en promenad på 45min. Kändes mycket härligt...till en början....efter 20 min var jag arg som ett åskmoln för mina strumpor åkte ner hela tiden! Åh såå irriterande! Så fort det var en uppförsbacke kände jag hur strumpan gled ner och kasade sig mer och mer mot tårna och att hälen blev mer och mer bar....nu biter vi ihop och tänk att du är ute och går i friska luften och hör fågelkvitter, det är fantastiskt försökte jag intala mig emellanåt mellan strumpuppdragningarna! Till slut testade jag att stoppa jeansen i strumpan som nu är poppis har jag sett på stan...bland 14-åringar men man är väl en ungdom! Och det fungerade! Hela vägen sen! De kan ungdomarna!
Strumporna ska jag kassera...hehe...!

Jag har återinfört min kostbok också för att jag ska ha mer koll på mitt intag och det känns jättebra. Jag har dock haft tankar på marängswiss med mycket chokladsås och banan idag på jobbet....gärna med tomtebloss i! Såg någon bild som liknade det men i själva verket var det någon stridsmålning när jag klickade närmare på bilden....inte alls ett riktigt lass med god glass men tur var väl det, haha!

2 kommentarer:

  1. Tänk att man blir lika jäkla glad varenda gång nån frågar efter leg på bolaget, eller tar betalt för "ungdomsbiljett" på bussen.. Man skuttar fram på rosa moln resten av dagen;)

    SvaraRadera
  2. Sofia: Visst är det härligt, när jag var i sthlm i somras o skulle åka bussen till Arlanda fr chauffören om jag var "ungdom" och i och med att jag känner mig sån sa jag givetvis JA =) Åh jag som lagt så mycket pengar på express innan....haha

    SvaraRadera