tisdag 20 april 2010

Förvirrande dagar

Vaknade imorse, tröttare än tröttast när arlarmet tyckte det var dags att stiga upp.
Dagen innan checkar jag alltid av vilka akitivter jag ansvarar för och hur lång siesta jag har för att planera vad jag ska uträtta under den. Supermarket, cardio, internet eller solstolen =)
Jag kollar alltid detta för här känner man aldrig vilken dag det är. Hemma i Sverige känner kroppen hur en måndag eller fredag är, väldigt väl, men här är man lätt förvirrad över dagarna jämt och ständigt. Beror väl på att de lediga dagarna man har varierar och inte alltid infaller under helgen plus att arbetet här känns mycket mer avslappnat och miljön underbar och man träffar nya människor hela tiden. Igår efter jobbet åkte jag och Pasco för lite shopping så jag bara antog morgondagens tider lite efter jag skummat igenom schemat häromdagen. Kanske borde jag som min Italienska kollega Massimo säga "I must loook" på lite knacklig engelska "ler fast mina ord är mer "I must buy"!!"vilket jag utbrast igår då jag inte motstå en rosa keps med texten "Adi-girl" (Adidas), soo me!!
Naturella cashewnötter, valnötter, gojibär och mandlar med mörk choklad utan socker finns att köpa i detta shoppingcenter i Rosario drygt 30 min från Playitas. Man plockar i lösvikt dessutom! Annars är det svårt att få tag på de kostvanor jag normalt sett har hemma här i Spanien.
Hur som haver, masade mig iallafall upp i morse som en zombie fast med ruffsigt hår och krökande hållning som en otränad gubbe/kärring och intog morgonens rutiner, bra! Jag bjuder inte på någon morgonbild av mig "ler för jag vill behålla er läsare! Innan jag ut i mörkret skulle, kikade jag på schemat och upptäcker då att mitt skift börjar inte förräns 9....så jag hade lugnt kunnat mysa en halvtimmer till....men "skifte i Bregott fabriken" jag bytte morgonens joggingrutt mot en powerwalk istället på 70 minuter nar jag imorse hade tiden till att promenera istället. Vad jag är flexibel! I mörkret mellan lamporna mötte jag Elin som var ute på sin tur "ler.

Kvällsskiftet igår hade jag och Elin ihop, (www.metrobloggen.se/elinhelena)
De stolta svenska vikingarna! Det är skönt att få prata svenska och slippa koncentrera sig på både lyssna och tala annat språk utan bara kunna få slappna av i öronen. Prata lite "Sverige"! Vi roade oss och drömde oss bort och "dreglade" för vi "råkade" hamnade på något märkligt sätt på GB:s hemsida av glassnyheter, "tsss, OMG, åh ni skulle både hört och sett oss.....eller inte <3>
Jag tipsade Elin om Ben & Jerry i Gamla Stan i Sthlm så där ska vi träffas i sommar efter jag berättat om min underbara specialare jag fick mig förra sommaren =
Träningen idag blev ett grymt bra bröstpass och så glad att kunna köra övningar i Cabel Crossen igen!! "Big Smile"

4 kommentarer:

  1. Fler som måste vart förvirrade... Hur tänkte o lyckades de med det här egentligen? haha priceless ;-)
    http://www.blt.se/nyheter/karlskrona/hoppsan-(1884648).gm

    SvaraRadera
  2. T: Ja man kan vara mer och mindre förvirrad helt klart!

    SvaraRadera
  3. Hihi mina boxarkängor från adidas heter adigirl... Barnstorlekarna gör tydligen det... Fick med ett klistermärke till och med... :D

    SvaraRadera
  4. ZuZiBuz: "Generad" ja helt riktigt fann jag den på barnavdelningen.....;)Jag har ett ganska "litet huvud" men jag ser till att det som finns där är av god kvalitet och inte onödig utfyllnad "haha" =)

    SvaraRadera