tisdag 6 oktober 2009

Ägg =)

Åh ta aldrig ifrån mig denna underbara känsla jag har förnärvarande! Tänk vad bara att bestämma sig, planera lite, justera lite i kosten, och vad andra människor kan glädja en. Oavsett om man känner dem eller inte. Ibland räcker ett leende eller en kommentar på bloggen så får mig att fyllas med energi.
Redan idag, dag 2, "ler, kändes mitt Bröstpass grymt bra och jag tycker mig ha lite markeringar kvar tros allt. Jag gillade spegeln idag! Trots blek som ett lakan =) Vid denna tid brukar jag annars vara en flitig besökare i solariet. Men idagsläget känns det inte längre vikitgt utan jag vill inte framkalla rynkor eller sjukdomar när jag faktiskt har ett val att påverka min framtid.

"Primo" dag idag och jag hoppas morgondagen följer mig med samma leende. Det blir ytterliggare en pinne på mitt "Good days" papper. Här blir det en pinne när både kost och träning uppfyllt mina förväntningar.
Det blev cykel efter bröstpasset 11 km framför "Elake kocken". Det är ganska underhållande program. Jag satt och skrattade när en av gästerna gick fram för att klaga på maten då han (kocken) säger irriterande "kan du vänta 30 sekunder och stå inte här med brösten vid min värmeplatta". Hon hade ganska urringat och jag tyckte det var ganska roligt sagt av honom.

Jag har hunnit med att investera i tre plattor med ägg och det känns alltid tryggt med lite "back up". Ägg är den bästa proteinkällan. Utmärkt att koka, steka, använda i matlagning (mina pannkakor tex) och råa för en fin konsistens i gröten. Så unikt med dess variation! Se till att inte vänta alltför länge med att slänga soporna om du lämnar lite gulor över!
Ett tips är att alltid ha några färdigkokta ägg i kylen. Perfekt och så gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar