onsdag 2 september 2009

Mörkret smyger oss allt närmre...

Det är riktigt mörkt nu när jag kliver upp om mornarna men sen ljusnar det ganska fort när väl solen orkat upp. Undantaget var idag då det var mörkt hela rundan! Duggregn under hela färden men vilket syre det var i luften. Min kropp bara sög åt sig och jag blev så pigg att jag kom sjungandes till gymmet vid öppning "Godmorgon Godmorgon" till en inte alls lika pigg receptionist. Stackarn, hon undrade nog vad jag gick på denna morgon, haha!
Ska faktiskt bli mysigt när jag sen börjar tända ljus vid frukostbordet, fast det dröjer ett tag till. Än så länge är det ljust när jag avnjuter min goda första måltid.
Jag har lärt mig att gilla mörkret och höstrusk. Varje årstid har sin charm. Man får ta till lite enkla knep som att tända ljus, burra upp sig i soffan med en tidning eller bra film med en kopp kaffe eller te och mysa av regnet som slår på rutan. Råkar man befinna sig ute när regnet kommer får man tänka hur gutt man får det när man väl kommer in och så får man försöka skratta lite åt situationen att strumporna är blöta, mascaran runnit till hakan och håret allmänt risigt att det kanppt går att kamma ut för det är som svinto och det kanppt finns något ställe på kroppen man är torr på.
Mitt benpass gick kanonbra med det enorma syret kroppen sugit åt sig. Får se hur benen känns imorgon för då ska jag spela badminton och då gäller det vara alert i både ben och hjärna!

2 kommentarer: