söndag 13 december 2009

Konflikt!

Två dagar av TRISTESS! De två värsta dagarna detta året har nu iallfall passerat. Thanks God for that! Jag har åkt på något skräp som gjort att min trevliga vardag inte varit den samma. Jag trodde jag "botat" mig genom galet intag av antioxidanter för det kändes jättebra efter min joggingtur i torsdags men i fredags var jag inte alls pigg i kroppen. Jag har därför vilat både fredag och lördag och bara gått mina morgonpromenader. Däremot har jag klättrat på väggarna!
Dessa två dagar har jag forsatt öka intaget av antioxidanter och vitaminer i form av gojibär, apelsiner, broccoli och fet fisk i form av lax. idag söndag fick det vara nog och jag testade iallafall att köra ett styrkepass på gymmet i Färjestaden för att känna lite på kroppen. Det kändes riktigt bra faktiskt och jag känner mig lite piggare nu och i veckan så tror jag att jag kan börja jogga igen. Jag har inte alls tid med att "vänta" utan jag vill ju köra som F.N nu så det är grymt frustrerande och så himla svårt att tänka att jag kan vara tacksam istället för det veckor jag kört på bra. Men ny vecka imorgon och då hoppas jag att jag få igång min träning och förbränning igen.

Jag plockar fram lite "attityd" och kör mitt race - mitt recept!

Idag är det både tredje anvent och Lucia! Jag har varit på "Lusse-fest" på Öland i förmiddags och det var så mysigt och roligt att se och höra mina gudbarn! Mycket bättre än det stela lucia-tåget som är på TV nu, hände mycket mer i tåget i förmiddags!

5 kommentarer: