lördag 28 mars 2009

LYCKO-RUS!!

Vilken fantastisk härlig vårdag jag fått uppleva idag! Det är dessutom så härligt att veta att det kommer bli ännu bättre med värme och sol! Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Promenader, löpruna, promenerat ännumer och varit på gymmet förstås men då fick jag hålla mig inne för inget utegym än här i Karlskrona så klart =)

Det har skett "sko-byte" för mig på gymmet nu. Bytta ut mina glänsande tuffa skor mot löparskor nu när det är dags att nå toppen. De svarta är ingen löparsko utan mer "glänsarsko" så när det kommer springas mer inne i gymmet så är det bra att känna att rätt sko är på plats.











När jag var i affären idag kollade jag runt lite i godishyllorna och det brukar räcka att gå där och titta efter jag tränat så är jag nöjd. Efter träning är har jag noll sötsug så då är det bra att gå bland hyllorna får då hamnar det aldrig något i korgen =) Läste lite mer på förpackningarna idag och vad är det man stoppar i sig egentligen? Jag begriper knappt vad hälften är och massa olika siffror. När man inte vet vad saker och ting är i en innehållsförteckning innebär det att det bara är "skräp" man stoppar i kroppen. Fy vad äckligt! Förutom detta innehåller godis och kakor transfetter, förtjockningsmedel, mängder av socker, och tillsatser av alla dess slag. Hur kan man ha ett sådant behov av detta kan man ju undra? Jo, för att socker sätter "skruv" på hjärnan helt enkelt. Ska bli riktigt gott att avnjuta frukter och morotstavar till fotbollen ikväll! Så det ska njutas!

Träningen flyter bra som vanligt men som ni vet för att jag ska nå mina mål behöver jag minska portionerna och det är inte så lätt. Men idag bytte jag ut min vardagstallrik mot en mindre tallrik istället som ska lura både min hjärna och mitt öga =) Gäller bara att inte ta om så klart. Plan B blir att äta med mindre bestik så det tar längre tid att äta maten, haha!







2 kommentarer:

  1. Hade du så fint i Kronan igår? Här var det kallt och ruggigt, men nu lyser solen fint. Antar att det är du som skickat hit lite strålar för att pigga upp mig :)

    SvaraRadera
  2. Eva: hehe, ja det är klart, jag vill sprida både sol och glädje till mina goa vänner =)

    SvaraRadera