torsdag 17 november 2011

"Rastlös" heter

jag i andra namn......Åh! I skrivandets stund är jag lite deppig......just nu håller mina vänner på och slår och sparkar på mitsarna så det slår härliga till. Men vad gör jag? Jo jag tittar på Sex And the City II men nu orkar jag inte sitta i soffan längre så jag förflyttar mig till datorn istället trots att filmen inte är slut.
"Varför är du inte och boxas med dem andra barnen"? Och mitt svar är definitivt INTE att "Jag trivs bättre här"....nej det är så klart att inatt bröt nått skit ut ur kroppen och jag är lite risig. Hatar att vakna på natten dyblöt av svett som beror av kraftigt förhöjd kropptemperatur och känna sig tjock i halsen. Så idag har jag hållt mig så lugn jag kan och försöker boosta mig så mycket det bara går för att reparera och vara på fötter igen snabbast möjligt. Jag boostar med mycket mat och näring men tyvärr har det blivit en del tom näring också som inte ingick i planen men låt gå då.........
Känner mig piggare nu hur som helt och jag hoppas jag vaknar mer alert imorgon så jag kan återgå till en mer normal vardag. Det roligaste jag gjort idag är att jag varit på citygross och handlat torsk så imorgon vill jag göra massa roliga saker igen! Och på lördag har jag en ny chans att få boxas och då j-lar ska slagen, sparkar och knäna vara stenhårda! Jag ska lådsas vara Frida Wallberg =)
Nu får det ta och bli lite mer action så det är dags att sätta på en en musik DVD! ni förstår säkert med vem =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar