lördag 7 april 2012

Vinter igen

Vilket otrevligt uppvaknande till snö och blåst! Det ingick inte i min plan......Kände direkt en liten besvikelse och att jag drog mig lite tillbaka för jag hade ju planerat en promenad efter frukost igår och den kändes inte alls lika inbjudande nu som igår.....MEN.....tur att jag har en alert sida också som övervinner den bekväma emellanåt. Herregud Madde, vinterväder har det varit förr och då har inget hindrat mig, det kommer bli så skönt när du kommer in och tar den varma duschen, du kommer känna dig så frisk och fräsch för du kommer bli så rosig om kinderna, pröva iallfall att gå fem minuter så har du iallafall känt på vädret. Antaga aldrig! Alltid undersöka för att veta!
Så fram med ullstrumporna och en vindtät jacka och en keps och sen var jag iväg!
Visst var det inte den skönaste promenaden men syftet idag var inte att den skulle vara skön. Vinden piskade mig i ansiktet ganska kraftigt men ibland kan jag känna att det är skönt att vara ute i rugg-väder. Jag måste faktiskt anstränga mig lite för att nå dit jag vill, det är bara jag själv så kan påverka mitt resultat.
Nu känner jag mig så nöjd och dem varma strålarna från duschen gjorde varje kylig vind mot kinderna det helt klart värt min promenad på knappa timmen!
Glad Påsk alla!
Cool Pippi!

2 kommentarer: